För Befintliga Investerare

Är du en av våra investerare? Här får du tillgång till portalen från Private Equity Administrators:

Logga in


Ansvarfulla investeringar

Att ta ansvar för företagets påverkan på omgivning och intressenter är en väl integrerad del av Alders investeringsprocess. Vi vet att hållbarhet är bästa, på sikt den enda, formen av lönsam utveckling.

Vi är sedan 2012 anslutna till United Nations’ Principles for Responsible Investments (UN PRI) – ett initiativ från FN för att främja ansvarsfulla investeringar. Vi är medlemmar i Svenska Riskkapitalföreningen (SVCA).

Läs mer om vår syn på hållbarhet.


INVESTERARBAS

Alder har en stark finansiell bas av välrenommerade investerare så som nordiska och internationella pensionsfonder, försäkringsbolag, banker och industrifamiljer (exv. LGT, 7:e AP-fonden, Klaveness, Alandia och Miljöstrategiska Stiftelsen, Svenska Kyrkan). Vi har etablerat fonder om sammanlagt 2 miljarder SEK.

 

 

 

Investor relations contact:

Henrik Flygar

henrik.flygar@alder.se
+46 706 66 07 79


INVESTERARBAS

Alder investerarbas fördelning:

 

 F2 Fond Storlek: 0,9 Miljarder

 

 F1 Fond Storlek: 1,1 Miljarder

Alder har en stark finansiell bas av välrenommerade investerare från nordiska och internationella pensionsfonder, försäkringsbolag, banker och industrifamiljer (exv. LGT, 7:e AP-fonden, Klaveness, Alandia och Miljöstrategiska Stiftelsen, Svenska Kyrkan). Vi har etablerat fonder om sammanlagt 2 miljarder SEK.

Investor relations contact:

Henrik Flygar

henrik.flygar@alder.se
+46 706 66 07 79