Nyheter

Executive Training in Resilience Thinking

De senaste två dagarna har Alderteamet deltagit i en Executive Training in Resilience Thinking tillsammans med Stockholm Resilience Centre. Vi har haft förmånen att lyssna på framstående talare, däribland Carl Folke (medgrundare och ordförande för Stockholm Resilience Centre och chef för Beijerinstitutet, Kungliga Vetenskapsakademien), Johan Kuylenstierna (ordförande i Klimatpolitiska rådet), Per-Anders Enkvist (grundare och VD för Material Economics), Henrik Henriksson (VD för H2 Green Steel, tidigare vd för Scania), Lisen Schultz (utbildningsdirektör på Stockholm Resilience Centre) och Hans Beyer (Hållbarhetschef på SEB).

Förutom att höja vår kunskap inom hållbarhetsrelaterade ämnen och ta del av inspirerande presentationer och diskussioner har våra portföljbolag haft möjlighet att ytterligare stärka den långsiktiga hållbarheten och konkurrenskraften i sina strategier genom en serie workshops.

Alderteamet vill tacka alla deltagare, inklusive våra portföljbolag, Stockholm Resilience Centre och huvudtalare, för deras entusiasm, engagemang och trovärdiga diskussioner kring transformativ och handlingsbar förändring. Vi ser fram emot att fortsätta vårt uppdrag att öka resiliensen i våra verksamheter!

Senaste nyheterna

07.06.2023

Vi är stolta och glada över att ha blivit nominerade till Real Deals ESG Awards 2023!

Som ett resultat av våra portföljbolags och teamets hårda arbete är vi glada över att kunna meddela att Alder har nominerats i tre av kategorierna vid Real Deals ESG Awards 2023!

16.05.2023

Navigating the world of reporting regulations

An interview with Alder Sustainability Manager, Eva Normell

17.04.2023

r2pTracking och SkyCom går samman för att bilda EcoMobility Group

EcoMobility Group är ett mjukvarubolag inom telematik och erbjuder tjänster som möjliggör företag att hantera sina fordon på ett hållbart och lönsamt sätt.

Ladda ner pressmeddelande som PDF (Eng)